Van Altena Dumpshop Amersfoort hoopt dat u helemaal tevreden bent met de gekochte artikelen.

Mocht u om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn, aarzel dan niet contact met ons op te nemen via info@vanaltena.eu of neem telefonisch contact met ons op. (033-4618070.)

Wil je artikelen ruilen of retourneren, dan verzoeken we je dit binnen 7 dagen na levering ons dit te laten weten of je het item wil retourneren.

Het retourpakketje dient dan binnen 7 werkdagen naar ons opgestuurd te worden. U bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending.

Al onze verstuurde artikelen worden onherkenbaar gemerkt, de geretourneerde artikelen dienen ongewassen, ongedragen en onbeschadigd te zijn zoals naar je verstuurd.

Als je het artikel wilt ruilen, stuur ons dan per email de gewenste maat, zodat wij deze voor je kunnen reserveren, mits deze op voorraad is. Of een artikel kan worden geruild, is afhankelijk van de beschikbaarheid ervan. Het nieuwe artikel kan pas worden verzonden nadat de geretourneerde artikelen zijn ontvangen en een merk controle hebben ondergaan.

Uitgezonderde artikelen voor retour of omruil zijn ondergoed en elektronische (communicatie) apparatuur en/of componenten hiervan en gebruikt outlet producten.

Het staat Van Altena Dumpshop Amersfoort vrij om artikelen die buiten de bovengenoemde termijn worden geretourneerd, al dan niet te accepteren.

© 2018 - 2024 Van Altena Dumpshop Amersfoort | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel